Hundnära - Blogg

Hundnära - Blogg

Jubileum

AllmäntSkapad av Anna-Lena Arvidsson 21 mar, 2010 15:43

Hundnära 10 år!

Det sägs att tiden går fort i trevligt sällskap, och det stämmer även i detta sammanhang. Jag hade ingen aaaning om att vi hållit på så länge med vår verksamhet förrän jag satte mig ner och tänkte efter. Många korta, långa, tjocka, smala, raka och rullade svansar har passerat ut och in genom vår grind under åren, och tillsammans med dem minst lika många trevliga mattar och hussar.

För att uppmärksamma denna händelse bjöd vi in alla som kände för det, till Öppet Hus på vår anläggning lördagen den 13 mars. Årstiden begränsar ju aktiviteterna, men vi hade i alla fall tur med vädret! Solen sken från klar himmel, och trots att det drog en kall nordanvind, verkade de flesta behållit de kläder på, som den kalla vintern lärt dem. Det var verkligen roligt att så många tittade hit med sina hundar, tränade lite, fick en pratstund med likasinnade, rätade ut några frågetecken kring sitt hundägande, fikade och löste en tipstia.

Vinnare av Tipstians presenkort blev Lottie Sundberg med tio rätt av tio möjliga. GRATTIS!!

Ett stort tack till er alla, som visade intresse för verksamheten, för gratulationer, lyckönsk-ningar och gåvor!!

Nu är det bara för oss att ta nya tag för att fortsätta att inspirera er hundägare, så att ni även i fortsättningen ger era fyrbenta kompisar ett roligt och intressant liv. Tänk på att hundar vill lära sig, och uppleva, nya saker hela livet igenom!

Anna-Lena & Lasse